Booking

Billettyper

Herunder ses de forskellige billettyper. Billeterne dækker adgang til camp og udstilling. Priserne er for personer fra og med 15 år.

Børn under 15 er gratis. Billetterne er IKKE personlige, dvs du kan give dem videre til andre, hvis du selv skulle blive forhindret, eller de kan gives som gave.

 

Bemærk at ved ankomst skal alle registrere sig ved indgangen. Hér fremvises billet, og der udleveres armbånd.

Du bestemmer selv, hvor mange køretøjer du medbringer.

Det er muligt at købe op til 8 billetter ad gangen. Der kan ikke reserveres billetter, og der kan ikke reserveres særlige pladser på campområdet.

Hvis du køber en dagsbillet, skal du parkere på parkeringpladsen nær indgangen. Se mere om adgangsforhold og oversigt over området her.

Der kan ikke købes billetter online for udstillerne, der indgås derimod en kontrakt. Som udstiller kan du booke en stand ved at klikke på knappen herunder.

Danish Overlander Meet afholdes
Hedelundvej 32, 8740 Brædstrup

Overlander Camp

Denne type billet giver adgang til hele eventet i alle dage. Billetten er for én person over 15 år.

Pris 150 kr

Dagsbillet

Denne type billet giver adgang til hele eventet i én dag. Ved bestillingen kan du vælge hvilken dage du ønsker. Billetten gælder for én person over 15 år.

Pris 100 kr

Udstiller

Alle billetpriser er inkl. moms. Der tillægges et gebyr ved bestilling. 

Booking

broken cookie.jpg

Hvis du har problemer med at bestille billet, så prøv at åbne billet.dk via dette link: https://www.billet.dk/danish-overlander-meet-2021#bio 

Du skal tillade cookies for at nedenstående virker korrekt...