top of page

Foredrag

Christian-Liebergreen-nyt-300x300.jpg

Christian Liebergreen

Vi kender ham alle fra de gamle fortællinger. Den unge mand, der drager ud i verden uden en mønt på lommen, i en søgen efter noget mere, noget større og meningsfyldt at vende hjem med.

 

Han rejser ud som dreng og vender hjem som mand, beriget med nye indsigter og forståelse som den største rigdom.

Som en ægte eventyrer begav Christian Liebergreen sig ud på en sådan rejse i en alder af 17 år og siden har han forfulgt sine drømme én efter én uden at se sig tilbage.

Kirckhoff.png

Morten Kircjhoff

Morten Kirckhoff, f.1971, er dansk eventyrer, besøgt mere end halvdelen af verdens lande.

 

Mortens øje for nye og anderledes oplevelser, har været omgangspunkt for hans rejser gennem livet. Med så lidt oppakning som muligt, og så meget nysgerrighed som muligt, rejser Morten stadig ud, med åbenlys interesse for det, og dem som er anderledes.

I nyere tid er især hans projekt om ”Verdens Forladte Steder” samt tv-formatet Nul Stjerner, givet tusinder af danskere lyst til at rejse og møde verden anderledes.

 

Morten er medlem nr. 463 i Eventyrenes Klub.

Morten har udgivet 8 bøger om eventyrer og har været med-redaktør på ”Jorden rundt i 80 år” – fra Eventyrenes Klub.

Foredraget er gratis for alle der har købt billet. Programmet opdateres med endeligt tidspunkt op til eventet. Billetter kan købes i billeshoppen.

logo kleur.jpg

Victron Energy

Victron er producent af alle de komponenter du har brug for i dit overland eller vanlife setup. Victron producere alt fra batterier, solceller, invertere og ladere.

Kom forbi i teltet på Danish Overlander Meet 2023, lørdag kl 10.00. Her vil Niels Kaaril gennemgå en række udvalgte produkter og der er mulighed for at stille spørgsmål og få en uforpligtende snak om muligheder.

Programmet findes her

347242313_952145806108049_536830094765485040_n.jpg

Bo Degn

The Real Way to Dakar går fra Paris over Marokko og Mauretanien til Dakar i Senegal.

 

Mere end 6000 km i alt og på tværs af Atlas bjergene og Sahara i de oprindelige spor fra det legendariske rally Paris-Dakar. Masser af eventyr i ørken, sand og bjerge.


Bo Degn har gennemført 3 gange i Land Rovere sat op som overlandere (ikke racere). Nu er han en del af teamet, der organiserer rallyet.

 

Der bliver vist billeder og fortalt (løgne)historier fra turene - og der bliver givet fif til forberedelserne, hvis nogen planlægger deltagelse i 2024 eller en anden tur i den store sandkasse.

bottom of page