top of page

MOBY MOUNTAIN

Kom og oplev Moby Mountain hardshell tagtelte på Danish Overlander Meet 2021.


Smid den sidste tvivl med en Moby Mountain TestDrive


Overvejer du at købe et tagtelt, men er lidt i tvivl om, hvorvidt det er noget for dig? Så kan du booke en Moby Mountain TestDrive og afprøve tagteltlivet i op til tre overnatninger, inden du bestemmer dig. Vores TestDrives kan kun bookes personligt i vores showroom i Kolding eller til et af vores event. Er du interesseret, anbefaler vi, at du booker en fremvisningsaftale, hvor du kan se, mærke og ligge i tagteltet samt opleve, hvor nemt det er at slå op og folde sammen igen. Du skal bare sørge for at have tagbøjler monteret på din bil, så hjælper vi dig med montering og afmontering af tagteltet og giver instruktion i alle tagteltets funktioner.

Og så er du klar til at køre ud på eventyr. Næsten alle, der har prøvet en TestDrive, ender med at købe deres eget tagtelt hos os. Det, synes vi, taler for sig selv.

Moby Mountain tagtelte giver dig lynhurtig åbning og stort liggeareal pakket i en praktisk hardshell box.

Moby Mountain er et dansk firma med en klar mission om at gøre det meget lettere at tage på eventyr. Med et tagtelt på taget behøver det ikke at være besværligt at snige en lille smule magi ind i hverdagen.

87 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Comentários


bottom of page