DANISH OVERLANDER
MEET 2022

Billetsalt starter 1. Maj

  • Instagram
  • Facebook
 

Danish Overlander Meet

OVERLANDING

Afhængigt af hvem der anvender udtrykket, har "overlanding" fået en række forskellige betydninger i de seneste år.

 

Det væsentlige er at man ikke forveksler det med camping, #vanlife eller ekstrem off roading. Overlanding er rejseform hvor selve rejsen er målet med turen og hvor man ikke er afhængig af andre. Og når det er enklest, handler overlanding om udforskning.

 

Uanset om du rejser med bil, lastbil eller motorcykel, handler det om at køre på de mindre befærdede veje og fordybe dig i miljøet og kulturen.

Der vil undertiden være off-road forhindringer der skal forceres - og det kommer til at kræve noget af dit køretøj. Måske bygger du selv på din overlander bil, truck eller overlander trailer til din næste tur. Danish overlander meet er træffet hvor du vil møde ligesindede.

Når det er sagt, er overlanding langt mere end bare det buzzword, det er blevet. Der er et par vigtige ting, der adskiller det at rejser over land fra de typiske campingrejseformer hvor du slæber din campingvogn 2000 km sydpå 3 uger hver sommer.

  • Køretøjet er det skib du sejler på eventyr i - Din bil, mc, eller lastbil behøver ikke at være fancy, men bør være klargjort eller bygget  til at modstå belastningerne ved denne type rejseformen.
     

  • Din kunnen og indsats - Overlanders er selvkørende og selvforsynende; at slå dit eget telt og skifte dæk vil være en del af pakken.
     

  • Udforskning af det ukendte - I overlanding er rejsen målet; omveje og afstikkere vil være din rute snarere end at rejse i en lige linje fra hvor du bor til en bestemt destination.

​Danish Overlander Meet er således et træf for alle med interesse i denne type rejseform. Se mere om under FAQ

Overlander Camp

Udstiller

Sponsor / Partner

Overlanding

Overlanding is self-reliant overland travel to remote destinations where the journey is the principal goal. Typically, but not exclusively, it is accomplished with mechanized off-road capable transport (from bicycles to trucks) where the principal form of lodging is camping, often lasting for extended lengths of time (months to years) and spanning international boundaries.